přesměrování

Vyřešeno1.79K zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,

potřeboval bych přesměrovat doménu restauracecordeus.cz na doménu freshcantinacordeus.cz. Nastavil jsem přesměrování v nastavení domény. Pokud zadám www.restauracecordeus.cz tak přesměrování funguje, ale pokud zadám jen restauracecordeus.cz tak nefunguje.

Děkuji za pomoc

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ246155 Vybral nejlepší odpověď 22. 9. 2019
0

Dobrý den,

pokud chcete přesměrovat adresu pod HTTPs, nechte ji na nějakém aktivním webhostingu (ideálně sehnat něco free s podporou SSL, disk a výkon jsou vám fuk).

Pak použijte index.html a udělejte standardní redirect přes javascript nebo metatag.

Více možností a příklady najdete zde: https://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html

Funguje to tak, že na webhostingu (který hostuje starou doménu) budete mít pouze základní soubor index.html. Do něj pak vložíte kód, který klienta přesměruje.
Kód může vypadat nějak takto:

<script>
window.location.replace("https://freshcantinacordeus.cz");
</script>

Pokud chcete, aby při zadání stardomena.cz/cokoliv1 došlo k přesměrování na novadomena.cz/cokoliv1. Musí se použít .htaccess a je to už trošku složitější.

Nevýhodou tohozo řešení je, že i stará doména musí mít webhosting. (v ideálním případě můžete pro starou doménu použít jeden volný alias u WEDOS webhostingu, pokud i nová doména běží zde)

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
JŠ246155 Vybral nejlepší odpověď 22. 9. 2019
0
8.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

přesměrování na doméně funguje jak s www, tak bez www, zkuste chvíli vyčkat, případně se ujistěte, že nemáte v prohlížeči starou cache.

Co se týče přesměrování s https to v současné chvíli není z naší strany podporováno.

Role: Podpora Web: https://blog.wedos.cz/wedos-ziskal-akreditaci-icann-pro-registraci-domen-a-hodlame-ji-vyuzit-naplno Vizitka: Programátor | Získali jsme akreditaci ICANN ...
KB218908 Odpověděl na otázku 12. 9. 2019