Přesun domény a kolize mailových účtů

Vyřešeno459 zhlédnutíDoménypřeregistrace domény účet zřízení emailu
0

Dobrý den, nedávno jsem zakoupil doménu notar-jarnotova.cz u které se používal mail x@notar-jarnotova.cz. Na hostingu jsem již využíval schránku x@nkspacek.cz. V tuto chvíli mi tedy do schránky chodí zprávy jak z x@notar-jarnotova.cz, tak z x@nkspacek.cz. Paní notářka by si také ráda nějakým způsobem zanechala přístup ke stále chodící poště pro případné odpovědi. Jak tento problém nejlépe vyřešit? Mockrát děkuji.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 26. 8. 2022
0
90.84K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

aliasové webhostingy bohužel schránky takto sdílejí. V rámci sdílené schránky můžete poštu do určité míry třídit nastavením identit podle návodu E-mail – Odesílání z aliasu, ale nejsem si jistý, jestli to ve Vaší situaci dostačuje. Pokud ne, zvažte:

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 26. 8. 2022
0
8.54K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doména nkspacek.cz je přidána jako alias, tím pádem dané emailové schránky jsou sdílené. Hlavní stránka (fyzická) je notar-jarnotova.cz, která zároveň obsahuje název každého aliasu.  Více o aliasech emailu je popsáno zde.

Pokud by měla emailová schránka x@nkspacek.cz mít vlastní přístup, bude potřeba mít tuto schránku na samostatném webhostingu.

Role: Podpora Vizitka: Pracovník zákaznické podpory
MB313456 Edited answer 26. 8. 2022