Přesun z hostingu na wms

Vyřešeno1.25K zhlédnutíWMS
0

Dobrý den,

mohl bych se zeptat, jak řešíte vy uživatelé přesun ze sdíleného hostingu na wms? Koupil jsem si dnes wms, ale abych musel doménu na něj přesunout, je třeba nesmyslně nejdříve podat výpověď či doběhnutí služby a čekat, než bude požadavek vyřízena  budu moci na server něco nahrát. Je to celkem špatné řešení, protože si koupím server  a než s ním budu moci plně pracovat na doméně, kvůli které jsem jej koupil, budu muset čekat třeba 2 dny, třeba i více a mezitím je server zbytečně placený bez využití.

Navíc v podstatě nemám informace, kdy přesně budu moci na server doménu založit, abych mohl vše nahrát a web co nejdříve zprovoznit. Takže klidně může nastat situace, kdy web nebude pár hodin funkční, protože předem ani nelze vše nejdříve přirpavit.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 3. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Tedy jde o nově zaplacený webhosting?

Tam jsou i další možnosti, vrácení peněz v 7 denní lhůtě, přejmenování pro jinou doménu (pokud pro něj máte využití) nebo nás lze kontaktovat a nevyužité finance vám převedeme na jinou službu.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 3. 2020
0

Děkuji. Ano, je to ten důvod, ale hosting mám teď nově koupeným a odebráním bych o něj nejspíše přišel? Proto jsem dal možnost výpovědi a vrácení peněz ve lhůtě 7 dní.

Role: Zákazník
RM130195 Změnil status na publikováno 13. 3. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pokud vám k vytvoření webhostingu na WMS brání jiný existující webhosting se stejným názvem, stačí nás požádat o odebrání názvu. Pak budete moci nový webhosting založit ihned.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 13. 3. 2020