převod domény od konkurence

Vyřešeno611 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

Postupoval jsem podle všech instrukcí pro převod domény od konkurence banán.

Zaregistroval a zaplatil doménu a webhosting. Do té chvíle šlo vše dobře. Ale jak jsem již psal. Měl jsem již stránky nachystané na jiné doméně pod vaší správou, které běží na WordPress. Na můj dotaz, zda je nutné před importem databáze napřed do nového webhostingové instalovat zmíněný WordPress, jste odpověděli, že ano. Takže jsem se do toho pustil, ale chtělo to po mně nasměrování DNS. Což jsem tedy také udělal, ale tím jsem také ukončil zkušební stav.
Wordpress tedy nainstaloval, takže jsem přistoupil k importu přes FTP do nové databáze tu z druhého webu. To se ohlásilo jako úspěšné. Po otevření stránek tam však byla stále pouze úvodní z WordPress.
Snažil jsem se přijít na to, kde je chyba, ale marně. Nakonec jsem WordPress odinstaloval, pak i databázi, nainstaloval novou databázi. Bohužel se mi však ji nepodařilo znovu nainstalovat WordPress.
Neustál mi to hlásí: „Cílový adresář /www/domains/kosmetikablanka.cz není prázdný. Nejdříve prosím tento adresář odstraňte přes FTP. Následně spusťte instalaci“. A to přesto, že v databázi nic nevidím. Zkoušel jsem i smazat a založit novou, ale je to stejné.

Zatím jsem to vyřešil přesměrováním webu kosmetikablanka.cz na blankaurbanova.cz, kde je funkční databáze určená k přenosu, ale nemůže to být natrvalo. (Momentálně jsem přesměrování zrušil, abych zkusil, zda se něco nezměnilo)

Byl bych moc rád, kdybyste mi pomohli toto provést. Je-li to zpoplatněné, rád službu zaplatím. Nejsem takový odborník.

Děkuji

Přeji hezký den

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 18. 6. 2020
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

máte na svém ftp adresář /www/domains/kosmetikablanka.cz smazaný ?

Dále je potřeba dle https://help.wedos.cz/otazka/jak-obnovim-vychozi-htaccess/222/ obnovit htaccess.

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 18. 6. 2020