Prevod na novejsi typ webhostingu

Vyřešeno391 zhlédnutíWebhosting
0

Dobry den,
pripravite mi prosim webhosting na nove platforme (s podporou PHP 7.4+), abych mohl zmigrovat existujici hosting zahradnik-praha.cz? Popr. pokud uz umite automatickou migraci, tak bych rad vyuzil tu.

Diky

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 9. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

v současnosti probíhá migrace všech webhostingů na nové servery, kde bude k dispozici PHP 7.4 a novější. V nejbližších dnech se vám v možnostech nastavení objeví i novější verze PHP. Žádné akce z vaší strany nebudou potřeba.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 9. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,
Můžeme vám zřídit nový webhosting na novém serveru.

O zaplacené období nepřicházíte, nový webhosting dostanete se stejným datem expirace a stejným nastavením, jako ten původní. U původního webhostingu se nastaví expirace 1-2 měsíce a pak se ukončí.

Bohužel nemáme k dispozici automatickou migraci, tedy si budete muset ručně přesunout data webu, databáze, e-mailové schránky. (případně je možný placený přesun z naší strany)

Přístupové údaje k FTP, e-mailům, DB apod. budou nové, tedy je bude nutné upravit v klientech. Zřídí se nový webhosting s dočasným názvem, web si budete moci připravit na interní URL nebo s nastavenou IP adresou v souboru hosts a po připravení se webhostingy přejmenují. Pokud používáte Let’s Encrypt certifikát, půjde vystavit až po nasměrování domény, očekávejte proto cca 2 hodinový výpadek webu. Lze o něco zkrátit snížením TTL v DNS a přípravou vlastního certifikátu.

Pokud máte zájem, napište nám prosím autorizovaný požadavek pomocí formuláře ZDE.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 27. 9. 2021