Přidání stránky

Vyřešeno1.08K zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, jak na miniwebu aktivuji další stránku? zobrazuje se mi pouze index. A je možné udělat jinou jazykovou verzi? Předem děkuji za odpověď.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 12. 2020
1

Dobrý den,

v nastavení miniwebu se podívejte do levého sloupce a tam najdete odkaz „Nová stránka“. Po kliknutí na tento odkaz můžete vytvořit novou HTML stránku.

Toho můžete využít i při tvorbě cizojazyčné verze – vytvoříte novou stránku (například en-index.html; sk-kontakt.html; de-information.html,…) a ta bude v příslušném cizím jazyce. Vzájemně pak stránky propojíte přes odkazy.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 12. 2020
1
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 2 Comments

Dobrý den,

je potřeba vytvořit další html soubor a na ten následně odkazovat z indexu. Jazykové mutace jsou také teoreticky možné, vše však záleží na Vašich HTML znalostech.

https://kb.wedos.com/cs/domeny/administrace-domeny/sprava-miniwebu/

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
MB313456 publikoval nový komentář 5. 7. 2022