Přihlášení více uživatelů jednoho mailu

Vyřešeno485 zhlédnutíWebhostingmail schrának více uživatelů
0

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, zda se dá nějak nastavit více uživatelů u jednoho mailu. Např. máme oddělení obchodu a jsou tam 3 obchodníci. A chtěli bychom, aby se vše odesílalo z jednoho mailu např obchod@domena.cz, ale aby měl každý obchodník vlastní podpis. Jde to? Nebo musíme využívat mailové klienty?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 12. 10. 2022
0

Dobrý den, pokud myslíte webovou verzi na adrese https://webmail.wedos.net, tak tam taková věc jde. Po přihlášení kliknete v levém horním menu na Nastavení a v něm pak na položku Profily, kde můžete vytvořit nový profil. Při psaní e-mailu pak jen vyberete jméno odesílatele a toto jméno se zobrazí příjemci. Pokud v profilu vyplníte i vlastní podpis, automaticky se doplní k rozepsanému e-mailu.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 12. 10. 2022