Přiřazený alias bez zobrazení webu

Vyřešeno437 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

u webhostingu sezna-personalek.cz mám nsatven jako alias personaliste.eu včetě přiřazení lets encrypt. Pod doménou personaliste eu se však žádný web nezobrazí, jenom hláška o aktivním webhostingu.

Aleš

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 28. 4. 2021
0

Dobrý den,

zkontrolujte, zda máte správně nastavené DNS záznamy. Poté zkuste obnovit výchozí .htaccess – v administraci Wedosu jděte na Webhosting > Volba konkrétního webhostingu >  Nástroje (levé menu) > obnova .htaccess .

Jakmile toto budete mít, zkontrolujte, zda máte správně umístěné soubory a adresáře na FTP:

  • Obsah pro doménu personaliste.eu musí být v adresáři \www\domains\personaliste.eu
  • Obsah pro doménu seznam-personalek.cz musí být v adresáři \www\domains\seznam-personalek.cz
Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 28. 4. 2021
0

Omlouvám se – správně je seznam-personalek.cz

Role: Zákazník
MN270053 Změnil status na publikováno 10. 3. 2021