problém s doménou .com

Vyřešeno313 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, již dříve jsem využil vašich služeb na doménu .cz u které jsem připlatil službu https:// (fungovalo bezproblemově) a stejně tak sem si přes váš instalátor aplikací nainstaloval wordpress na doménu. Po této zkušenosti jsem využil Vašich služeb i pro novou doménu se zahraniční koncovkou (.com) a zde nastali následující problémy:

1) nedaří se mi nastavit https://. Při vybrání „HTTPS s certifikátem Let’s Encrypt“ který mám doplacený mi vyběhne Stav – Chyba „při validaci/vytváření certifikátu došlo k chybě – chyba nastavení domén.“ nevím jak postupovat a tento problém vyřešit, protože na webu s .cz jsem se s tímto nesetkal, a měl jsem nastavení stejné jako mám zde.

2) instalace wordpress. házi následující chybu:

„Zadaný cíl instalace není dostupný přes HTTP(S) protokol. Pravděpodobně nepoužíváte náš výchozí .htaccess. Je nutné použít pravidla pro nasměrování domény do podadresáře /www/domains/ – viz https://kb.wedos.com/cs/webhosting/Htaccess.html“

Ovšem toto nabízené řešení mi nefunguje, ačkoliv u .cz webu jsem neměl žádný problém. Nevím jestli to souvisí s tím prvním problémem ale jsem ztracen a už 2 dny bojuji s vyřešením těchto problémů.

Prosím, zkuste se na toto podívat a pomoct mi problém vyřešit. Opravdu nevím co s tím.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 8. 2021
0
43.60K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doména byla verifikována včera, u .com domén trvá verifikace až 48 hodin, musíte tedy vyčkat a nastavit https a případnou instalaci WP.

Role: Podpora
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 8. 2021