Problem s přihlášením a se stránkou

Vyřešeno971 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,

spravoval jsem webovou stránku přes WordPress lucie-hajkova.cz/admin – to byl odkaz na zobrazení a na přihlášení lucie-hajkova.cz/admin/admin

ani jedno aktuálně už nefunguje a hází mi to 404 error. chtěl jsem to v nastavení upravit, něco jsem vymazal a od té doby mi to nefunguje.
Potřeboval bych poradit jak postupovat.

Děkuji.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 5. 2020
0

Přesně tak, jak píše kolega – http://lucie-hajkova.cz/wp-login.php . Jen doplním, že jsem přihlašovací stránku bez problému otevřel i po zadání http://lucie-hajkova.cz/admin .

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 5. 2020
0

Zdravím,

pokud je to klasický WordPress tak stačí jít na:

http://lucie-hajkova.cz/wp-login.php

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
IS97596 Odpověděl na otázku 17. 5. 2020