Problém s SSl

Vyřešeno601 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, řeším problém s chybným certifikátem. Nevím kde by mohl být problém, normálně fungovala. Nedávno jsem obnovoval zálohu na hostingu a to komplet dada, nejen složku WWW. Mohlo by to být tím? Co můžu pro funkčnost udělat? Stránka je www.fotokopriva.cz . Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 18. 8. 2021
0
49.29K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

problém se na mé straně neobjevuje, půjde jen o konkrétní prohlížeče/zařízení. Na vině pak bude neúplný certifikační řetězec viz.:

https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=www.fotokopriva.cz

Zkuste certifikát nasadit opětovně popř. se doptejte u vydavatele certifikátu. Případně pak dočasně můžete v administraci aktivovat certifikát Let’s Encrypt zdarma.

Role: Podpora
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 18. 8. 2021
0

Bohužel nepomohlo, navíc děla to na více zařízeních. Napadá Vás co můžu dále udělat pro funkčnost? Děkuji

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 13. 6. 2021
0

Problém se zobrazuje na mobilu v prohlížečích Chrome a Mozilla. Chrme : „Došlo k problému s bezpečnostním certifikátem tohoto webu“ a Mozilla: „chyba zabezpečeného spojení webowé stránky prokazují svou totožnost pomocí certifikátu. Firefox nemůže server www.fotokopriva.cz ověřit, protože vydavatel zaslaného certifikátu je neznámý, certifikát je podepsaný sám sebou nebo server neposílá správně mezilehlé certifikáty. Napadá Vás řešení, potřebuji mít web funkční. Děkuji.

Role: Zákazník
MV270050 publikoval nový komentář 13. 6. 2021