Problém se šablonami od tvůrce Organized Themes

Vyřešeno870 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

již nějakou dobu využívám vašich služeb a nikdy jsem s tímto problém neměl. Využívám váš hosting pro weby postavené na WordPressu a nejčastěji používám šablony od tvůrce Organized Themes, konkrétně šablonu Elite. Nikdy jsem s tím problém neměl, ale v posledních několik instalacích ty šablony fungují velice špatně na všech hostinzích, které od Vás mám. Zkusil jsem několikrát reinstalovat WP, zkusil jsem několikrát reinstalovat samotnou šablonu, zkusil jsem i některé starší verze jejich šablon a vždy jsem narazil na problém.

Problém jsem samozřejmě primárně řešil s tvůrcem šablony, se kterým jsme po několika hodinách domlouvání a jeho vlastního zkoušení došli k závěru, že mi asi nepomůže. Jeho názor je takový, že je něco špatně s hostingem a jim to na všech webech funguje. Což je pravda a za mě to na všech webech funguje bez problému. Poslední rada tvůrce byla zkusit web na PHP 7.2.

V obrázku je chybová hláška, kteoru mi to po instalaci vždy vyhodí, i když opravím tyto problémy a chybové hlášky zmizí, tak na webu nefunguje jak má tak 30% funkcí šablony, které mi za standardních okolností fungují.

Můžete mi prosím poradit?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 16. 4. 2020
0

Od verze PHP 7.2 funkce count() nepodporuje null. viz. https://www.php.net/manual/en/migration72.incompatible.php

To znamená, že je nutné ošetřit kód, aby k této situaci nedocházelo.

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 16. 4. 2020
0

Dobrý den,

zkouším ještě jednou přeinstalovat celý WP a starší verze jsem nezkoušel, co jsem ale zkoušel je instalace šablony na jiném serveru (né vašem, jednalo se o cesky-hosting) a tam fungovala bez problému. U vás mám aktuálně 3 hostingy na domény: vojtavalka.cz,spjasan.cz a permanentbasics.cz. Zkoušel jsem kompletně reinstalovat a dát čistý wp a jen tu šablonu na doménu vojtavalka.cz a problém byl stále stejný.

Starší verzi WP jsem ještě nezkoušel, ale přijde mi to trochu krátkozraké řešení, stejně budu muset jednou aktualizovat WP na novější verzi, hlavně když ta šablona funguje na ostatních hostinzích.

Děkuji za odpověď

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 8. 4. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

podle chybové hlášky je tam problém v kódu nebo nekompatibilní verze PHP či WordPressu. Zkoušel jste to třeba s WP 4.9.x ?

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 8. 4. 2020