PROBLÉM SE ZNOVUNAINSTALOVÁNÍM WORDPRESSU

Vyřešeno474 zhlédnutíRedakční systémyftp webhosting wordpress
0

Dobrý den,

chtěl jsem si po letech předělat svůj web – www.beevolution.cz, nicméně spousta pluginů a doplňků už po letech nefungovali a ani po aktualizaci WP přímo v rozhraní se nic nezměnilo.

Chtěl jsem proto reinstalovat WP přímo v administraci Wedosu (vlastně, jako když koupím zcela nový web –> instalátor aplikací –> WP –> chyba –> CÍLOVÝ ADRESÁŘ NENÍ PRÁZDNÝ, NEJDŘÍVE ODSTRAŇTE TENTO ADRESÁŘ PŘES FTP.

Když jsem se snažil přihlásit do FTP, nešlo to, hlásilo to chybu, špatné údaje atd atd..

Můžete mi prosím pomoci??? Prostě chci celý web smazat a začít s novou verzí WP, jako kdybych ten webhosting a doménu zrovna koupil..

Na závěr mám ještě dotaz – před časem jste zdražovali webhostingy kvůli tomu, že jste automaticky zavedli HTTPS. V emailu, který mi přišel stálo to, že se to automaticky spustí na i již zakoupených webhostinzích, bohužel mi ale některé pluginy na webu stále ukazovali, že nebudou fungovat správně, kvůli chybějícímu HTTPS. Když se tedy smaže celý web a nainstaluje se WP znovu, bude mít již podporu HTTPS tak, jako už to mají nové weby, které jsem stavěl nedávno??

Děkuji!

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MV270050 Vybral nejlepší odpověď 19. 5. 2022
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

zkontrolujte si zadávané údaje k ftp, v administraci hostingu – tabulka s ftp účty (pro Vás zde ), případně si zkuste změnit heslo.

Po přihlášení na ftp smažte složku s názvem domény ve /www/domains/ .

V poslední řadě si nezapomeňte obnovit v nástrojích htaccess a práva souborů. https://kb.wedos.com/cs/webhosting/htaccess/htaccess-na-webhostingu/

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
MV270050 Vybral nejlepší odpověď 19. 5. 2022