Proč nefunguje doména www.hlukovestudie.info ?

Vyřešeno1.59K zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,

z nějakého důvodu tato doména nefunguje a stránky potřebuji pro klienty.

Prosím Vás tedy tímto o pomoc.

Předem velice děkuji za každou pomoc.


S přáním pěkného dne

Ševčík Jiří
Měření hluku – hlukové studie
www.hlukovestudie.info
tel: 737 *** ***

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 8. 2019
1

Dobrý den,

doména běží na serveru od společnosti VShosting. Tato firma neposkytuje webhostingu, takže server tam měl pravděpodobně pronajatý Váš poskytovatel hostingu (celkem běžná praxe, ale vylučuje to WEDOS, ten je totiž pouze registrátorem a servery má vlastní).

IP, na kterou doména v A záznamu odkazuje (217.16.180.167) však ani neodpovídá na ping, takže server má problémy se síťovou kartou, nebo je vypnutý. Nejpravděpodobnější příčinou bude, že server byl zrušen/nezaplacen a tak není nadále v provozu. Navíc IP má přidělený DSN (PTR) záznam „unassigned-ip“..takže to je asi celkem pravděpodobné.

Bohužel pokud nešlo přímo o Váš pronájem serveru, nebude Vám ze strny VSHostingu sdělena žádná podrobnost o tom, proč server nejde a na koho se obrátit. Pokud tedy nevíte kdo byl hosting (nebo vás ignoruje) a web nemáte nikde zálohovaný ze své strany….asi jste o něj bohužel přišel.

Zkuste tedy pohledat, kdo Vám daný web hostoval a jestli nemáte nějaké zálohy. Víc Vám bohužel nedokážu pomoct.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 8. 2019
0
8.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

z naší strany se doména hlukovestudie.info jeví v pořádku, avšak obsah domény není hostován u nás, pokud máte tedy službu mimo provoz, kontaktujte prosím Vašeho poskytovatele hostingových služeb.

Role: Podpora Web: https://blog.wedos.cz/wedos-ziskal-akreditaci-icann-pro-registraci-domen-a-hodlame-ji-vyuzit-naplno Vizitka: Programátor | Získali jsme akreditaci ICANN ...
KB218908 Odpověděl na otázku 6. 8. 2019