propojeni domeny s Weebly sablonou

Vyřešeno1.06K zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobry den, registrovala jsem si u Vas domenu www.bydliminimalisticky.cz. Nyni bych chtela propojit redakcni system Weebly, na kterem si pripravuji webove stranky s domenou. Mohla bych poprosit o informaci, jak toto mam provest?

Dekuji a s pozdravem,

Marketa Killi

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 2. 12. 2019
0

Dobrý den Marketo,

Weebly jakožto webhostingová služba potřebuje, aby doména vedla na jejich servery. Musí se tedy nasměrovat správné DNS záznamy.

Mají na to svůj krásný návod zde: https://kb.porkbun.com/article/61-how-to-connect-your-domain-to-weebly

Bohužel vzhledem k tomu, že adresy uvedené v návodě budou jiné, než ty přidělené Vašemu účtu. Mohu Vám jen obecně říct, že půjde o DNS záznam typu A a povede na adresu uvedenou ve Vašem účtu. Také Vás upozorním, že bohužel musíte používat placenou PRO verzi, verze zdarma vlastní domény nepodporuje.

Dalším vhodným návodem je https://kb.porkbun.com/article/54-how-to-use-a-records-to-point-your-domain-at-a-web-host

Pokud si s návody nevíte rady, bohužel nemám lepší radu než, abyste se mi ozvala na email v popisku a že to můžeme nějak vyřešit.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 2. 12. 2019