Rozhozené formátování CSS – jen na WEDOS. V čem je rozdíl?

Vyřešeno1.25K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

dělám stránky v XAMPP (apache) doma na localhost. Formátování funguje bezproblémů. Nahrál jsem to jen tak na zkoušku na wedos a nefunguje to. Nahrál jsem to tedy úplně stejně na konkurenční hosting (myslim pipni to je) a tam to funguje jako doma na localhost. V čem by mohl být rozdíl?
Wedos: http://refoto.eu

Jiný webhosting: http://www.hostinecunovotnu.cz/test/index.php

Nikde jsem nic nenašel, v čem může být rozdíl, na druhém webhostingu funguje normálně i podstránka Nahrát fotografii.

Zkusím dál hledat problém, děkuji za případnou odpověď.

Petr Hejtmánek

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
0

Dobrý den,

zkusil jsem soubor http://www.refoto.eu/css/style.css nahradit souborem http://www.hostinecunovotnu.cz/test/css/style.css a web není rozházený (resp. vypadá úplně stejně jakona jiném webhostingu). Chyba je s největší pravděpodobností způsobena rozdílným souborem .css. Zkuste soubor .css u Wedosu přehrát tím, který je u jiného hostingu a stránku refreshněte přes Ctrl+F5 (promaže se cache), případně zakažte mezipaměť v nabídce „Prozkoumat prvek“.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
2

Obsah souboru style.css je v odkazech rozdílný.

Je opravdu nahrán na hosting pokaždé stejný soubor?

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 29. 10. 2020
0

Bohužel úplně stejné je nyní 100% vše, znovu jsem to smazal a nahrál, i velikosti souborů jsou stejné. V nejhoším budu stránku znovu stavět online na WEDOSu a tak zjistím, kdy nastane problém. Základní struktura jede. Možná nedovolujete nějakou chybu, kterou tam mám skrytou a druhý hosting ji odpouští. Nevím. Zatím se mi to nestalo, ale na Wedosu píšu stránky poprvé.

Role: Zákazník
FM182728 publikoval nový komentář 29. 10. 2020
0

Děkuji už to funguje, asi nejaká má chyba, možná s tou cache, přesně jsem to nepochopil. Hlavně že to jede. Děkuji za ochotu. P.H.

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 30. 10. 2020