Šablona webnode.cz

Vyřešeno1.75K zhlédnutíWebhosting
0

Jak obsah z: https://pujcujemeprivesy3.cms.webnode.cz/ dostat na moje stránky: http://www.pujcujemeprivesy.cz/ ?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 24. 8. 2020
0

Dobrý den,

pokud trváte na tom, že by měl web fungovat přes administraci Webnode, bude Vás to něco stát. Webnode totiž bere provoz na vlastní doméně jako příplatkovou službu (v podstatě se z free hostingu stane klasicky placený webhosting. Do toho je třeba také započítat propagaci značky ze strany Webnode (v patičce budete mít i nadále jejich logo a ikona webu bude pořád jejich). To se samozřejmě dá obejít, ale Webnode má ve svých podmínkách uvedeno, že to obcházet nesmíte.

K samotnému tématu – předpokládám, že máte doménu u Wedosu, takže doporučuji postupovat podle tohoto návodu.

Díval jsem se na Váš web a moc informací a fotek tam nemáte, což vám usnadňuje přesun. Pokud bych Vám mohl poradit, doporučil bych přesunout web kompletně k Wedosu, kde budete mít vše pod vlastní správou, web můžete rozšiřovat podle svých představ bez omezení (omezení pouze parametry webhostingu) a funkce rozšiřovat s použitím pluginů. Výběr systému a šablony je zcela na Vás. Wedos Vás neomezuje v tom, že by Vám do patičky vkládal logo nebo neumožnil použít vlastní ikonu webu. A pokud se nepletu, vyjde to cenově levněji.. Další výhoda je, že pokud by se Vám po čase Wedos přestal zamlouvat, můžete web jednoduše překopírovat někam jinam.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 24. 8. 2020
0

Zdravím,

webnode by měl mít vlastní redakční systém, takže to přesunout nepůjde. Samozřejmě lze stáhnout stránky v html a nakopírovat na hosting. Ovšem tam nebude potom fungovat kontaktní formulář, protože ten se po odeslání řeší na straně serveru.

Dále je třeba prostudovat smluvní podmínky jestli šablona webnode se dá použít jinde, což asi nepůjde.

Nejlepší bude udělat si nové stránky od základu.

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
BL286126 publikoval nový komentář 21. 10. 2020