Skrytí website

Vyřešeno793 zhlédnutíWebSite
0

Lze web (website) znepřístupnit ? Rád bych na něm pracoval a zveřejnil až vše bude hotové a připravené ke zveřejnění. Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 3. 5. 2022
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doporučuji na stránce index připravit nějakou informaci o tvorbě nového webu, a web samotný tvořit na jiné stránce. URL nikde neuvádějte. Pokud si přejete předejít náhodným zobrazením, pojmenujte ji třeba nějakými náhodnými znaky. Pokud potřebujete přenést obsah ze stránky index na jinou, uložte si všechny bloky a následně je z uložených bloků použijte na nové stránce.

Další možností by bylo stránku až do finální verze pouze ukládat, bez zveřejňování. Pak ji uvidíte pouze vy, v editoru a v náhledu. Veřejně dostupnou se stane až po zveřejnění. Po dobu vývoje můžete mít opět zveřejněnou nějakou krátkou informaci nebo třeba odpočet pomocí bloků v kategorii Countdown timers.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 3. 5. 2022
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 4 Comments

Dobrý den,

v rámci WebSite editoru uvidíte výsledný web pomocí Náhledu. Tam se zobrazí připravovaná stránka pouze vám a můžete si vše otestovat.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
ZH341747 publikoval nový komentář 3. 2. 2023
0

Dobrý den, toto téma mě taky zajímá. Nemám ale zřízen wedos webhosting, ale jen WebSite (Profi) pro svou doménu. Takže mohu jedině tvořit skrytě až do publikování stránek. V tomto prostředí ale nemohu ověřit funkčnost odkazů a vazeb. Nebo přece jenom existuje jiné řešení?

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 26. 2. 2022