sloučit dva různé weby na jeden webhosting

Vyřešeno1.43K zhlédnutíWebhosting
0

Chci přesunout web z hostingu wedos na jiný hosting wedos, kde už jiný web je, ale jako alias. Zkrátka sloučit dva různé weby na jeden webhosting. Poraďte prosím jak to udělat.

Postupuji dle návodu, který máte na webu, ale při vytváření aliasu dostanu hlášku, že takový web už je na jiném hostingu.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doména může být přidělena jen k jednomu webhostingu (nezáleží, zda názvem webhostingu nebo aliasem). Před přidělením k novému webhostingu je potřeba odebrat název tomu původnímu nebo zrušit původní alias. Přejmenování lze provést na jinou existující doménu, nebo třeba na libovolnou doménu s koncovkou .xyz. Nebo můžeme název webhostingu odebrat my, stačí nás kontaktovat (autorizovaně pomocí formuláře zde https://hosting.wedos.com/cs/cform.html nebo na online chatu).

Zrušení aliasu je snadné, stačí doménu smazat ze seznamu aliasů.

Více zde https://kb.wedos.com/cs/webhosting/webhosting-pridani-a-nastaveni-aliasu

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0

Dobrý den, nevím jestli jsme se pochopili.

Mám dva malé weby ve wordpressu, které bych rád měl na jednom hostingu, a protože mají pouze informativní a statický charakter, tak nechci platit dvakrát hosting.

Podle tohoto návodu bych to rád sloučil, ale nevím si rady https://kb.wedos.com/cs/webhosting/webhosting-samostatne-weby-pro-aliasy

Podle návodu pro migraci wordpressu, potřebuji mít původní umístění domény funkční, abych mohl wordpress zmigrovat do nového umístění. Proto mám obavy postupovat podle toho co jste poradil(a) výše.

Je toto u vás nějak možné?

Děkuji za odpověď

Role: Zákazník
PK265670 publikoval nový komentář 29. 2. 2020