spuštění déle trvajících skriptů – noční hodiny

Vyřešeno978 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

mohl bych Vás požádat o spuštění v rámci nočních hodin déle trvající skripty, kdy max_execution_time nastavený na 300s nestačí?

Předem díky.

Petr Bobek

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 15. 11. 2019
0

Dobry den, vzhledem k povaze služby sdíleného webhostingu není ani možné požadovat po severu zpracovávat delší script. Navíc oproti VPS máte dostupnost jen malou část výkonu, takže script by na sdíleném webhostingu bral ještě více času, než například na VPS nebo dedikovaném serveru.

Pokud z nějakého důvodu nechcete přecházet na VPS, zkuste Vaši úlohu rozdělit do více, tak se vyhnete limitu max_execution_time a navíc budete moc lépe rozfázovat časy průběhu a méně tak zatěžovat webhosting.

No pro rozsáhle PHP akce a výpočty vždy mohu jedině doporučit použití VPS či dedikovaného serveru.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 15. 11. 2019
1
8.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

jelikož nabízíme služby do celého světa, tak není možné, aby nějaký script běžel dlouhodobě či „neomezeně“ , pokud chcete provádět dlouhotrvající dotazy, můžete zvolit jedno z našich VPS https://www.wedos.cz/vps-on

Role: Podpora Web: https://blog.wedos.cz/wedos-ziskal-akreditaci-icann-pro-registraci-domen-a-hodlame-ji-vyuzit-naplno Vizitka: Programátor | Získali jsme akreditaci ICANN ...
KB218908 Odpověděl na otázku 28. 10. 2019