SSL zabezpečení wordpress

Vyřešeno929 zhlédnutíWebSite
0

Chtěl jsem se zeptat ohledně instalace SSL zabezpečení na www stránky wordpressu

Využil jsem v administraci plugin Really simple SSL a dle návodu jsem chtěl aktivovat. Nemám však SSL certifikát, tak jsem si dle návodu stáhl plugin WP Encryption – One Click SSL & Force HTTPS.Kde byly prou mou stránku vygenerovány dva certifikáty.Dle návodu jsem najel do FTP a vytvořil složku.well-known

Omylem jsem udělal chybu a do stejné úrovně udělal i složku acme-challenge, kde jsem však tuto složku měl udělat jako podsložku do .well-known.

Tak jsem ji udělal a chtěl smazat původní acme-challenge.Bohužel, teď mi v administraci nejde ani smazat složku původní acme-challenge. , ani se dostat do složky acme-challenge. která je podsložkou .well-known abych tam mohl umístit certifikáty dle návodu.

Při snaze odstranit acme-challenge mi na wedosu v administraci ftp píše:Zpracování adresáře /www/.well-known/acme-challengeThe directory /www/.well-known/acme-challenge could not be selected, so this directory will be skippedVšechny označené adresáře a soubory byly zpracovány.

Bohužel mi to nejde i v total commanderu a píše to chybu FTP – 550 Failed to change directory

Dá se toto nějak opravit ?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 4. 3. 2021
0
49.30K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den

Podporu HTTPS máte již aktivní. Tedy domény webhostingu postačí uvést do certifikátu LE, změny aplikovat a vyčkat až 60 minut na jejich projevení.

Nastavení domén pro Let’s Encrypt certifikát

Samotné přesměrování z HTTP na HTTPS nastavte ideálně dle návodu

Nastavení https ve WordPressu (WP)

Pluginy nejsou potřeba a můžete je odinstalovat.

Role: Podpora
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 4. 3. 2021