Stažení expirovaného webu rybarimiroslav.cz

Vyřešeno432 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

je možné nějakým způsobem stáhnout obsah expirovaného webhostingu rybarimiroslav.cz a obsah databaze bez nutnosti jej znovu aktivovat.

Do budoucna nám stačí jednostránkový web – miniweb.

Děkuji

Veselý

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 16. 3. 2021
0

Dobrý den, Váš dotaz je už sice poměrně staršího data, ale ještě bych Vám mohl pomoci (pokud už neuběhla příliš dlouhá doba od expirace).

Jak dlouhá doba uběhla od expirace Vašeho webhostingu? Podle dostupných informací by měl být obsah v zálohách ještě 30 dní po expiraci (pokud jste nenastavil doběhnutí). Budu se řídit odpovědí z roku 2019 (předpokládám, že se uvedených 15 dní zvýšila doba zálohování na 30) podle které by mělo stačit uhradit nezaplacenou výzvu k platbě za webhosting, čímž by mělo dojít i k obnovení dat na webhostingu.

Obávám se, že to bez platby za webhosting nepůjde. Pokud trváte na tom, že nechcete webhosting zveřejnit na doméně, bude stačit, když v DNS necháte záznamy nenasměrované na webhosting, takže se na venek bude tvářit, že nemá webhosting. I tak ale můžete přes FTP stáhnout data, která pak můžete nahrát třeba na miniweb (pokud Vaše webová prezentace splňuje parametry pro provoz na miniwebu.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 16. 3. 2021
0
3.25K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

zálohu Vašeho smazaného webhostingu ještě máme k dispozici, a
to jak v případě souborů z FTP, tak v případě databází:

rybarimiroslav.cz_2021-01-16_0922
d90662_rybmir1 — 2021-01-21 03:06:58
d90662_test — 2021-01-21 03:07:01

Pokud chcete, mohu
Vám dostupnou zálohu nahrát na FTP jakéhokoli aktivního webhostingu na
Vašem zákaznickém účtu za poplatek 500 Kč bez DPH.

Nicméně zde bude nejlepší pokud si objednáte nový webhosting a po jeho zaplacení, aktivaci, nás kontaktujete autorizovaně (ze zákaznické administrace, kde jsou původní i nová služba vedené). Export databáze rovněž nahrajeme na FTP do samostatné složky. Import databáze pak provedete dle našeho návodu

Import a export databáze v phpMyAdmin

Případně, pokud budete mít WEDOS Disk, můžeme data nahrát tam.

Role: Podpora
JŠ255861 Změnil status na publikováno 16. 3. 2021