subdomena – nový web

Vyřešeno587 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den, připravuji nový web a potřebuji si nahrát podklady do subdomeny http://2021.polykarbonat-plexisklo.cz . Udělal jsem to tak, že jsem v root na úrovni www vytvořil novou složku 2021 a tam jsem nahrál podklady na nový web a změnil wp-config na nově vytvořenou db. Ale bohužel toto mi nefunguje. Děkuji a za pomoc a přeji hezký den.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 13. 12. 2021
0

Dobrý den,

je třeba vědět, jak fungují adresáře u Wedosu. Cokoliv je v adresáři www, je automaticky zobrazeno na všech adresách, které jsou povoleny v DNS, ale nemají specifikován svůj adresář. To znamená, že pokud je Váš hlavní web v tuto chvíli v adresáři www, nefunguje nový web na subdoméně http://2021.polykarbonat-plexisklo.cz , ale na adrese http://polykarbonat-plexisklo.cz/2021. Pokud chcete pracovat přímo na subdoméně, rozklikněte adresář domains a tam vytvořte nový adresář 2021.polykarbonat-plexisklo.cz . Do něj pak nahrajte veškeré soubory a obsah poběží na subdoméně http://2021.polykarbonat-plexisklo.cz.

Jakmile web dokončíte, jednoduše přejmenujte adresář 2021.polykarbonat-plexisklo.cz na polykarbonat-plexisklo.cz a obsah se automaticky objeví na hlavním webu (to je i výhoda nepoužívání adresáře subdom).

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 13. 12. 2021
0
43.60K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

Máte na FTP správně adresářovou strukturu https://kb.wedos.com/cs/webhosting/zakladni-informace-webhosting/adresarova-struktura-webhostingu/ ?

Máte ve složce /www náš výchozí soubor .htaccess https://kb.wedos.com/cs/webhosting/htaccess/htaccess-na-webhostingu/ ?

Role: Podpora
TJ285257 Odpověděl na otázku 25. 9. 2021