Tvorba 2 stránek WebSite vs. zveřejnění

Vyřešeno1.38K zhlédnutíWebSite
0

V builderu lze tvořit 1 stránku, tu bych rád následně zveřejnil a pokračoval v tvorbě úplných stránek, které by potom zveřejněním nahradily ty první. Jak to udělat, když na jednu doménu lze tvořit jen jedny stránky?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pomocí editoru lze vytvořit pouze jeden web pro jednu doménu a lze vytvářet více stránek. Možnost vytvořit více samotných webů možné není.

Můžete to tedy provést pouze pomocí více stránek přesně jak píšete. Během „zveřejňování“ si zvolíte konkrétní stránky, které se zveřejní (bez prokliku jsou však dostupné pouze přes přímý odkaz)

Předpokládám tedy, že Váš postup bude vytvoření první indexové stránky se základní informací (například že se na webu pracuje) a následně si budete vytvářet celý web, který si uložíte (k dispozici bude náhled) ale nepublikujete.

Po dokončení první stránku odeberete / skryjete a hotový web publikujete.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2021
0

Děkuji, nyní už asi rozumím, ale to tedy moc uživatelsky přívětivé není… to budu muset hlídat prolinky mezi stránkami zveřejněnými a nezveřejněnými… atd. UFF, no, co se dá dělat… Opravy již zveřejněných dílčích stránek předpokládám běží tak, že se udělá jen oprava a ta se promítne v již zveřejněné stránce. Jestli ne a budu muset k tomu dělat duplikát dílčí stránky, tu původní odveřejnit a tu opravenou zveřejnit, tak asi to asi někdo úplně nedomyslel… chápu věc již správně??

Role: Zákazník
JS232927 publikoval nový komentář 18. 2. 2021
0
9.39K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

1 služba WebSite rovná se 1 doména. Kolik na doméně bude stránek (index, kontakty galerie atd..) je odvislé od toho, zda máte placený WebSite či nikoliv.

Pokud si vytvoříte index a ten zveřejníte, tak bude tento index (hlavní stránka) bez změny do té doby, než kliknete na zveřejnit s dalšími úpravami.

Tedy po 1 prvním zveřejnení si můžete stránky v builder WebSite upravovat libovolně a libovolně ukládat (nikoliv zveřejnit/publikovat). Jakmile kliknete na zveřejnit, tak ještě vybíráte, které stránky se mají zveřejnit (přepsat) těmi stávajícím.

Je to takto srozumitelnější?

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz Vizitka: Obchodní a Fakturační oddělení.
PŘ140434 Odpověděl na otázku 18. 2. 2021
0

Prosím na odpověď na mou otázku

V builderu lze tvořit 1 stránku (=1 web na 1 doménu – nehovořím o dílčích stránkách uvnitř webu), tu bych rád následně zveřejnil a pokračoval v tvorbě úplných stránek, které by potom zveřejněním nahradily ty první.

Q1: Jak to udělat, když na jednu doménu lze tvořit jen jedny stránky?

Q2: Pokud to nejde a musí se pracovat pouze s 1 webem, 1 doménou, tak: Po zveřejnění stránky (webu) lze upravovat libovolně (přidávat stránky, měnit text a vše další) v builderu, aniž by se to dotklo zveřejněné verze veřejnosti s tím, že po úpravách se zveřejnění aktualizovaná werze webu a ta nahradí tu původní ?

děkuji za odpověď

Role: Zákazník
PŘ140434 Změnil status na publikováno 18. 2. 2021
0

1/ na hlavní straně https://wedos.website/sites (po opuštění builderu) levé menu nevidím (je zde jen 1 karta, která se rovná jedné doméně). Tj. neumím vytvořit druhou.

2/ úpravu stránek v builderu (levá lišta, stránky – přidání, pages apod.) to umím..

Role: Zákazník
PŘ140434 Změnil status na publikováno 18. 2. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pak si v levé menu vyberte položku Stránky, kde vytvoříte další potřebné. Při uploadu si vybíráte, které se nahrají a které ne.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Odpověděl na otázku 17. 2. 2021
0

Já ale placenou verzi mám. Produkt: ws240 Firma PS inovace, s.r.o.

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 17. 2. 2021