Update stránek

Vyřešeno506 zhlédnutíWebhosting
0

Prostřednictvím FileZilla a produktu NetBeans vyvíjím stránky digitalizace-skenovani.cz. Kdysi byly změny okamžitě (myslím tím změny formátování v souboru CSS popř. obrázky) – text nebyl problém. Následně jsem pro změnu používal „Vymazat údaje o prohlížeči“ – otravné, zdlouhavé ale šlo. Nyní ani tohle nestačí – změna se projeví až sama za dva až tři dny. Prosím o pomoc. Nevím kde je chyba, jestli u nějakého nastavení hostingu nebo mám problém v mém PC. Dělám v prohlížečích Chrom i Firefox.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
1

Zdravím, napadá mne vypnout cachování a vyzkoušet, jak to funguje bez něj. Do .htaccess souboru stačí přidat následující kód:

<code># DISABLE CACHING
<IfModule mod_headers.c>
Header set Cache-Control "no-cache, no-store, must-revalidate"
Header set Pragma "no-cache"
Header set Expires 0
</IfModule></code>
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
0

Dobrý den,

výše uvedený postup je funkční, ještě doplním, že můžete zkusit vymazat lokální cache u Vás v prohlížeči tím, že refreshnete stránku stisknutím kombinace kláves Ctrl+F5 (když budete mít otevřenou stránku, stiskněte tuto klávesovou zkratku).

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 1. 11. 2020