Volba hostingu pro download server

Vyřešeno683 zhlédnutíVirtuální serverydownload
0

Dobrý den, chtěl bych si zřídit webové stránky, na kterých budou uživatelé moci vyhledávat a stahovat 3D modely – archivy o velikosti stovek MB. Prohlížel jsem si vaši nabídku a zaujal mě VPS server, na kterém si můžu navolit parametry podle potřeby. S tímto mám ale jen minimální zkušenosti a nevím, jak navolit optimální parametry, především co se týká RAM a vláken procesoru pro očekávanou zátěž ~20 připojených (stahujících) uživatelů v jeden okamžik, případně jestli nebude rozumnější použít dedikovaný server. Zároveň bych rád pro tvorbu samotného prostředí stránek používal WordPress.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 16. 6. 2021
0
43.60K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

Pro provoz a správu virtuálního serveru je potřeba mít alespoň základní znalosti správy příslušného operačního systému. K předinstalovanému software nenabízíme žádnou záruku ani bezplatnou podporu. Na rozdíl od webhostingu se u VPS o server nestaráme, neprovádíme instalace potřebného software, ani konfigurace a úpravy na přání zákazníka atd. (pouze formou placené práce našeho technika).

Virtuální server neobsahuje žádný další software (např. WWW server, PHP, databázi apod.). Jedná se o pouze základní instalaci operačního systému. Instalace a konfigurace jakéhokoliv dalšího software a služeb je plně v režii zákazníka! K dispozici jsou různé distribuce operačního systému a různé nástroje pro správu. Jestliže s tím zkušenosti nemáte a ani nemáte nikoho, kdo by se vám o to staral, doporučujeme zvolit webhosting.

Role: Podpora
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 16. 6. 2021