webhosting

Vyřešeno312 zhlédnutíWebhosting
0

K domě jsem zaškrtnul,akce zdarma,webhosting No Limit.Nevím jestli ho mám nebo ne?Fakturu jsem již zaplatil převodem.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 10. 11. 2022
0

Dobrý den,

přiznám se, že neznám všechny akce Wedosu, ale nemáte náhodou na mysli obrácenou akci, kdy si musíte koupit webhosting a k němu si jako jeden z dárků vyberete doménu zdarma? Wedos se o této akci blíže rozepisuje na této stránce.

Pokud jde o zmiňovanou akci a toto jste jako dárek nezaškrtl, wedos uvádí v jednom z bodů toto:

Pokud zákazník samostatně objedná a zaplatí doménu (.CZ, .EU, .ONLINE, .STORE, .FUN, .ART, .XYZ, .SITE, .WEBSITE, .TECH, .SPACE), nárok na její zaregistrování zdarma zaniká.

Tedy pokud jste si doménu zaregistroval a zaplatil samostatně bez webhostingu, již nebudete mít nárok na doménu zdarma, když si webhosting doobjednáte.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 10. 11. 2022