webhosting a změna

Vyřešeno306 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, lze změnit webhostingovou službu lowcost na nolimit? Nebo mohu mít šablonu Divi na jednoduchém webu s lowcost webhostingem? Jen nevím, jak ji tam propojit. Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 16. 3. 2023
0

Dobrý den, změnu varianty webhostingu provedete dle tohoto návodu. Dle webu Divi a parametrů webhostingu Wedosu by neměl být problém s chodem Divi ani na nejnižším LowCost.

Nevím, co chcete propojovat, takže napíšu vše, co je potřebné pro instalaci Divi na WordPress. Dělejte jen ty kroky, které nemáte hotové.

  1. Nejprve je potřeba nasměrovat doménu na webhosting.
  2. Dále je potřeba nainstalovat WordPress. U lowcostu budete celou instalaci muset provést sám, u NoLimit nebo NoLimit extra můžete využít instalátor aplikací.
  3. Po nainstalování WordPressu je potřeba přidat šablonu. Jak to udělat se můžete dočíst na webu Elegant themes (vývojář šablony Divi) a na té stráne je i názorné video.
Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 16. 3. 2023
0

Dobrý den, děkuji. Vše jsem zvládla dle Vašeho návodu. Navýšení webhostingu a instalaci Worpressu i Divi šablony.

ŠH

Role: Zákazník
MB313456 Edited answer 16. 3. 2023