Webhosting je vypnutý – sitelektrokol.cz

Vyřešeno404 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

Mám dotaz ohledně webhostingu k doméně sitelektrokol.cz

U wedosu máme k tomuto serveru registrovanou a aktivní doménu sitelektokol.cz. Nicméně webhosting nám nejspíš zpravoval původní webmaster této stránky, který doménu nejspíš neprodloužil. Momentálně je tedy webová stránka nedostupná.  Mohli byste mi prosím poradit, jak obnovit webhosting vlastní cestou? Máme kontaktovat spíše původního správce webu, nebo můžeme převedení webhostingu řešit napřímo s Wedosem? Případně mohli byste nám prosím prověřit, v jakém stádiu je nyní webhosting k této doméně?

Děkuji za odpověď a přeji Vám hezký den,

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 23. 8. 2022
0
90.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 3 Comments

Dobrý den,

webhosting sitelektrokol.cz expiroval před 26 dny. 30 dní po expiraci jej systém zcela smaže.

Přesun hostingu do vlastního účtu je momentálně možnýá pouze za spolupráce zákazníka, v jehož účtu se služba nachází, ve Vašem případě tedy Vašeho správce. Předat Vám ji může podle návodu Přesun služeb mezi účty.

Pokud správce nespolupracuje, máte pořád možnost získat aspoň data podle návodu Přesun vlastních služeb z cizího účtu WEDOS, ale dlouhé pozastavení webhostingu záležitost značně komplikuje. Máte-li přístup k FTP a databázi nebo rozhraní redakčního systému umožňujícího export dat, musíte pořád požádat podporu o dočasné zapnutí webhostingu. Zákaznická podpora má v kompetenci pozdržení vypnutí do 5 dnů od expirace, delší pozdržení předáváme k posouzení kompetentním kolegům. Tak jako tak nás kontaktujte prostřednictvím tohoto formuláře. Uveďte název webhostingu a žádost o dočasné zapnutí za účelem stažení dat.

Po smazání webhostingu 30 dní po expiraci už Vám jej bohužel zprovoznit nemůžeme. Stejně tak Vám nemůžeme ani před smazáním vydat zálohu cizí služby – tu může vyžádat pouze zákazník, v jehož účtu se webhosting nachází.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 23. 8. 2022