Website – muzu pouzit na uz zakoupene domene?

Vyřešeno1.30K zhlédnutíWebSite
0

Dobry den,

chtel bych sluzbu website pouzit na uz zakoupene domene. Mam zakoupeny webhosting NoLimit. Kdyz si sluzbu objednam musim tam zadat novou domenu kterou nepotrebuji. Bude pak alespon sluzba pro me dostupna pro vsechny moje domeny? Pripadne pokud ne tak je nejaky zpusob jak priobjednat sluzbu pro jiz vlastnenou domenu?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2021
0
46.16K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

služba WEDOS WebSite je již v plném provozu a umožňuje i přejmenování, tedy změnu domény. Je tedy možné i přejít z webhostingu NoLimit s vaší stávající doménou, není třeba registrovat novou.

Nabízíme návody a videonávody k snadnému ovládání WebSite. Pro snadný začátek jsme připravili přes 480 různých bloků a šablon, které můžete využít k rychlému vytvoření webu.

Rádi vám pomůžeme s objednávkou a spuštěním služby.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2021
0

Dobrý den, i já mám asi podobný dotaz. Už léta máme webhosting a na něm běží několik webů. Před pár dny jsme zakoupili doménu zrcadloumeni.eu a přiřadili ji jako alias k onomu webhostingu. Na webhostingu jsem v adresáři domains založil složku zrcadloumeni.eu. A teď tam má kolegyně začít vkládat obsah – chce použít website. A ono to nadává, že doménu zrcadloumeni.eu nejde použít, protože už je použita jako alias. Znamená to, že k tomuto účelu webiste nepůjde použít? Děkuji.

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 16. 3. 2021
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 2 Comments

Dobrý den,

pokud již k dané doméně existuje webhosting, tak je potřeba daný webhosting přejmenovat/ odebrat mu název z naší strany. až následně pro dnou doménu lze zřídit WebSite.

Doménu u WebSite nelze měnit.

Pokud však webhostingu odebereme název/přejmenujte jej, můžete přijít o funkci emailů (v případě FREE varianty WebSite u které emaily nejsou).

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 31. 3. 2021