wedos disk

Vyřešeno738 zhlédnutíWEDOS CD
0

Dobrý den, máme u Vás doménu a webhosting a maily. Dale by jsme potřebovali nejaky datový prostor. Šlo by jen o uložiště dat ke kterým by měl přístup pár uživatelů odkudkoliv. Šlo by jen o výkresy apod. ne žadné instalované programy. Slo by tedy využít služby wedos disk?   Nejsem zas takový IT specialista. Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 4. 2022
0
90.84K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Ano,

WEDOS disk je služba, která je pouze a čistě datové úložiště.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 4. 2022
1

Dobrý den,

Wedos disk je dobré řešení, ale osobně bych pro tyto účely doporučil spíš Wedos CD. V tuto chvíli je služba teprve ve zkušebním režimu, takže zatím Wedos negarantuje bezproblémový chod, zatím jsem ale nezaznamenal žádný větší problém. Pro jednoduché umístění souboru někam na server, kam můžete cizího člověka odkázat skrz odkaz na soubor nebo složku, případně vytvořit více uživatelských účtů, je to ideální řešení. Služba navíc obsahuje webovou verzi kancelářských aplikací, takže je tam možné i vytvářet dokumenty. Pokud chcete přístup z mobilu, lze se připojit skrz aplikaci NextCloud.

Oproti Wedos disku je to i uživatelsky o něco přívětivější.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 1. 2. 2022