Wedos Website předplatné pro více stránek?

Vyřešeno1.88K zhlédnutíWebSiteWEDOS WebSite
0

Zdravím Vás,

mám dotaz ohledně služby předplatné wedos website PROFI/PREMIUM.

Uvádíte počet stránek (webpage): neomezeně. Chápu to správně tak, že mohu použít tuto službu webeditoru pro tvorbu více stránek, které mám u Vás na wedosu? Nebo si musím tuto službu zaplatit u každé www stránky zvlášť?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 10. 5. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

služby WebSite a webhosting NoLimit jsou oddělené, předplatné jedné služby nijak nezahrnuje druhou službu. E-maily jsou ale k dispozici v obou službách.

Pokud si chcete svůj web vytvořit ve službě WebSite a k tomu využívat e-mailové schránky na vaší doméně, stačí vám jen jedna z placených variant WebSite. Webhosting k tomu nebudete potřebovat.

Máme návod pro přechod se stávající doménou mezi NoLimit webhostingem a WebSite.
Máme návod na přesun obsahu e-mailových schránek.

Pro snadný začátek jsme vytvořili videonávod s popisem obvyklých prvních kroků a ukázku možností WebSite editoru. V naší znalostní bázi jsou i další návody.

Rádi vám pomůžeme s objednávkou a spuštěním služby.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 10. 5. 2021
0
49.29K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

website slouží pro snadnou tvorbu webů bez nutnosti nahrávání obsahu přes FTP, instalace, úpravy kódu. Jednoduše vše naklikáte v grafickém rozhraní.

Webhosting má pak FTP přístupné a tam pak není problém nahrát jakýkoliv vlastní kód, PHP skripty popř. oblíbené redakční systémy jako WordPress a poté web stavíte na těchto platformách.

Role: Podpora
PK265670 Odpověděl na otázku 31. 3. 2021
0

Dobrý den,

pak mě tedy napadá otázka, k čemu je vlastně služba webhosting, co nám přinese navíc?(za předpokladu že přejdeme na WebSite)

Nyní máme WebFTP a používáme zdarma Wedos disk, toto nám zůstane i po přechodu na WebSite?

Děkuji za info.

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 31. 3. 2021
0

Děkuji Vám. Ještě mám jednu doplňující otázku na kterou jsem nenalezl odpověď:

Je součástí roční cenové nabídky předplatného PROFI a PREMIUM i webhosting? Ptám se proto, že 23. dubna nám končí roční WEDOS webhosting u stránky https://jeff-engineering.cz/ a rádi bychom využili Vašich nových nabídek předplatného PROFI/PREMIUM. Bude nám tedy stačit pouze toto předplatné nebo WEDOS webhosting prodloužit zvlášť a pak až objednat předplatné?

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 26. 3. 2021
0

Dobrý den, jestli se nepletu, počet stránek je myšleno počet stránek na jednom webu – tj. pokud máte doménu example.com, můžete mít neomezené množství dalších stránek jako např. example.com/kontakty, example.com/o-nas, atd.. Pokud máte na mysli situaci, kdy máte dva weby domena.cz a example.com, musíte si zaplatit pro každý web vlastní website.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 25. 3. 2021