WordPress http na https způsobilo Chybu 404

Vyřešeno572 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den ještě jednou. První dotaz ohledně navýšení s na max_execution_time jste mi provedli ale s převodem http na https mám problém. Postupoval jsme podle návodu… na https://client.wedos.com/ jsem změnil z http na https přes rychlou volbu, upravil kód v .htaccess, nastavil domény na lets encrypt certifikát, počkal více jak 90 minut ale když chci zobrazit stránky nebo se přihlásit do administrace https://own-housing.com/wp-admin tak mi to stále hází chybu 404 The requested URL /index.php was not found on this server…. mám ještě čekat nebo jsem cestou udělal něco špatně? Mám celý wordpress i s šablonou smazat nebo se s tím dá ještě něco dělat? Díky N

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 29. 7. 2022
0
90.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

zkuste stránky uvést do předchozího stavu tím, že zrušíte kroky, které jste k zapnutí HTTPS učinil – certifikát je v pořádku, ale zkuste:

  1. Odstranit vynucení HTTPS ze souboru .htaccess
  2. Změnit adresy v nastavení z HTTPS na HTTP.

Tímto by se web měl načítat opět přes HTTP. Pokud tím problém odstraníte, proveďte znovu pouze změnu adres v Nastavení >> Obecné na https. Pokud tento postup fungovat nebude, zřiďte prosím dočasný FTP přístup pro podporu a kontaktujte nás prostřednictvím formuláře. Uveďte název služby, redakční systém (WordPress) a popis chyby i postupu, kterým jste se k této chybě dobral.

Mimochodem, nutnost nastavení HTTPS v souboru .htaccess u WordPressu již není aktuální a z návodu jsem ji odebral.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 29. 7. 2022
0
90.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Web nyní vypadá v pořádku a adresa pro login je také dostupná. Pokud vidíte starou verzi webu, vyčistěte cache prohlížeče zkratkou Ctrl+Shift+R.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Odpověděl na otázku 29. 7. 2022
0
  1. .htaccess – provedl jsem
  2. do admin rozhraní ve wordpressu se nedostanu, nemám tam jak přepsat adresy a v https://client.wedos.com/webhosting/https.html?id=303560 mohu opět jen překliknout na https vypnuto.. to máte na mysli?
Role: Zákazník
MB313456 Změnil status na publikováno 29. 7. 2022