Žádost o přesun webhostingu na modernější server

Vyřešeno528 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, v rámci webhostingu pro Církevní základní školu (*.cz) nemám možnost nastavit PHP 7.4, wordpress již na tuto chybu upozorňuje. Dle Vaši znalostní báze jsme na starém webhostingu.

Prosíme o přesun na aktuální servery s možností aktuálních verzí PHP.

Děkuji a přeji hezký den.
Ivo B.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 9. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

v současnosti probíhá migrace všech webhostingů na nové servery, kde bude k dispozici PHP 7.4 a novější. V nejbližších dnech se vám v možnostech nastavení objeví i novější verze PHP. Žádné akce z vaší strany nebudou potřeba.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 9. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pro účely přesunu si prosím objednejte nový webhosting, neplaťte, pošlete mi číslo objednávky a já jej zřídím. Zvolte si tam i stejné příplatkové služby. Vyberte si z naší nabídky domén zdarma, web pak budeme moci s novou doménou otestovat a plně připravit. Doménu budete mít od nás na 1 rok zdarma, pak se rozhodnete, zda si ji budete chtít prodloužit nebo zrušit. Webhostingu později nastavíme stejné datum expirace, jako měl ten původní.

Na nově zřízený webhosting si můžete přesunout data – soubory webu přes FTP, databázi přes PHPMyAdmin a případně obsah e-mailů přes IMAP.

Poté si můžete starý webhosting přejmenovat třeba na doménu vasedomena.xxx a nový webhosting přejmenovat na vaší doménu.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 27. 9. 2021