Zamítnutí Google Ads reklam

Vyřešeno910 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

na webu http://agenturatrebon.cz/ nám Google zastavil všechny reklamy, jako důvod uvádí, že web v kódu odkazuje na potenciálně škodlivou doménu wedos.ws. To je ale Vaše regulérní doména, ne? Děkuji

Google píše:

Google vám poskytuje niekoľko príkladov odkazov, ktoré nemusia byť v skutočnosti škodlivé, ale niekto s nimi súvisí so škodlivým kódom v súboroch vašich webových stránok.

Technici identifikovali potencionálne ohrozenie nebezpečnou doménou wedos[.]ws .

Škodlivý odkaz sa väčšinou nachádza v dešifrovanej forme v súboroch vašich webových stránok. Nemôžete jednoducho vyhľadať škodlivý odkaz a nájsť ho v ľubovoľnom súbore alebo databáze webovej stránky. Tieto škodlivé kódy sú zvyčajne niekde ukryté v súboroch tém alebo doplnkov a tiež poškodené základné súbory.

Môže to byť tiež dôsledok použitia nejakého nulového doplnku / témy z neznámeho zdroja. Je tiež možné, že používate zastaraný doplnok / tému a niektorí hackeri sa snažia zneužiť zraniteľnosť tohto doplnku / témy.

Tento infikovaný kód môže niekedy poškodiť hlavný súbor a databázu. Môžu sa znova objaviť alebo vygenerovať po nejakom čase, ak nie je možné odstrániť alebo vyčistiť kód z niektorých súborov alebo úplne.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

spíše půjde o nesoulad vaší domény a této interní domény, Googlu se nelíbí, že načítáte nějaký obsah z externích zdrojů a navíc nezabezpečeně přes https.

Doporučuji změnit URL tak, aby využívaly https:// a vaší doménu.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
JŠ255861 Změnil status na publikováno 26. 2. 2020