Změna fakturace

Vyřešeno480 zhlédnutíFakturace
0

Dobrý den,

prosím o změnu služeb a změnu faktur následovně:

Ze služeb fakturovaných na obou fakturách  3122051990 a 3122051958 prosím odebrat službu „dohled“ za 3,- Kč

a tyto faktury pak sloučit do jedné. Pokud nepůjde faktury sloučit, pak prosím jen o odebrání služeb dohled.

Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 4. 2022
0

Dobrý den,

pokud se chcete zbavit platby za příplatkovou službu Wedos EWM (dohled, monitoring), jděte do administrace Wedosu, v horním menu klikněte na „domény“ a ze seznamu vyberte požadovanou doménu. Po jejím rozkliknutí klikněte v levém menu na „příplatkové služby“. Vedle „Monitoring domény WEDOS EWM“ klikněte na lupu a na další stránce klikněte na tlačítko „deaktivovat“.

Pak bude pravděpodobně potřeba vygenerovat novou fakturu – přejděte opět na detail domény a v levé části klikněte na tlačítko „prodloužit“ vedle data expirace.

Wedos pravděpodobně neumožňuje sloučit několik faktur do jedné (viz toto vlákno), ale můžete využít zálohový účet.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 4. 2022