změna webhostingu

Vyřešeno639 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, prosím o informaci, jak a kdy mohu přejít na jiný webhosting, jak to je s předplacenou službou, případně zda nový webhost. začne platit až po expiraci toho současného?

Děkuji D.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 1. 2020
0

Dobrý den,

odkud, kam, jak chcete přecházet?

Pokud již u Wedosu máte stávající webhosting (a na něm případně nějaké domény) a chcete u Wedosu zřídit nový webhosting (na který tyto domény převedete), tak ten nově zakoupený začne fungovat do pár hodin od zaplacení a po ukončení původního webhostingu pomocí kontaktního formuláře bude nevyčerpané období poměrově převedeno na nový webhosting. Vrácení peněz za nevyčerpané období není možné.

Ze strany Wedosu je to narozdíl od konkurence velmi vstřícný krok, že aspoň nějakou kompenzaci dostanete. Jinde to (a je to i logické) funguje tak, že jste si zaplatil službu a je váš problém, že ji nevyužijete – zaplatil jste ji a poskytovatel vám ji poskytuje..

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 1. 2020