Zobrazeni webu i bez www.

Vyřešeno965 zhlédnutíDNS
0

Dobrý den, po převodu domény i hostingu k vám se nezobrazuje obsah stránek po zadání el-lumio.cz, pouze po zadání včetně www, tedy www.el-lumio.cz. Tuším, že je to záležitost DNS záznamů, já tam jen změnil DNS servery na vaše. Můžete mě prosím navést, jak to správně nastavit? Děkuji, Martin M

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 10. 6. 2021
0

Dobrý den,

podívejte se do e-mailu o zřízení webhostingu nebo do detailu webhostingu v administraci wedosu. Na obou místech najdete údaje IPv4 a IPv6.

Jděte do nastavení DNS dané domény. Pokud tam máte záznam s prazdným názvem a typem A nebo záznam s prázdným názvem AAAA, tyto záznamy smažte. Pak klikněte na Nový záznam a zadejte následující údaje:

název: [nechte prázdný].el-lumio.cz
TTL: neměňte
TYP: A
data: IPv4 adresa

záznam uložte a klikněte znovu na „nový záznam“. Zadejte údaje:

název: [nechte prázdný].el-lumio.cz
TTL: neměňte
TYP: AAAA
data: IPv6 adresa

Bude nějakou dobu trvat, než se změny projeví.

Jen doplním – obsah webu musíte mít v adresáři www nebo www\domains\el-lumio.c.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 10. 6. 2021
0

Dobrý den, mockrát děkuji za asistenci, nyní vše funguje správně.

Role: Zákazník
TJ285257 Změnil status na publikováno 9. 4. 2021
0

Dobrý den, zadal jsem Vaší adresu el-lumio.cz bez www a web se mi zobrazil. Možná to bylo tím jak se měnila DNS.

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
JK81475 Odpověděl na otázku 9. 4. 2021