abychom mohli u domény mamakteravi.cz a mamavis.cz odesílat newslettery přes webmail

Vyřešeno1.13K zhlédnutíWebhosting
0

abychom mohli u domény mamakteravi.cz a mamavis.cz odesílat newslettery přes webmail

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0

Dobrý den,

jak je zde již uvedeno, WEDOS Vás neopravňuje k odesílání newsletterů z jejich SMTP, či HTTP serverů. Můžete tedy využít externích služeb pro tyto služby určené.

Nejznámější službou pro kompletní tvorbu a odeslání newsletteru je MailChimp, případně existuje česká varianta EcoMail.

Pokud máte ve Vašem webu již udělaný systém pro newslettery a chcete je pouze odesílat, můžete využít plugin Postman (v případě systému wordpress) a web napojit například na API od SendGrid, které Vám umožní ve zdarma režimu odeslat až 100 emailů denně. Navíc lze jejich servery ověřit pomocí DNS záznamů, takže zprávy nebudou padat do SPAMu. Další alternativou je například služba Mailjet. (či spousta jiných, které neznám z hlavy).

Výhoda všech těchto služeb je, že poskytují i statistiky doručitelnosti (a v některým případech i míru otevření) Vámi poslaných zpráv.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0
8.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

z hostingových služeb WEDOS nesmíte odesílat newslattery, více informací naleznete zde:
https://www.wedos.cz/odesilani-emailu

Role: Podpora Web: https://blog.wedos.cz/wedos-ziskal-akreditaci-icann-pro-registraci-domen-a-hodlame-ji-vyuzit-naplno Vizitka: Programátor | Získali jsme akreditaci ICANN ...
KB218908 Odpověděl na otázku 18. 10. 2019