Aktivita webu

Vyřešeno392 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den. Vyskytl se mi problém v tom, že nemohu nalézt svou webovou stránku. doména je aktivní, webhosting také. Přes wordpress vytvářím webovou stránku, kdy její vzhled mi wordpress ukazuje nicméně při napsání adresy webové stránky www.grattransport.cz mi prohlížeč nic nenajde, vyhledávač google také ne. Jako by stránka nebo doména vůbec neexistoval. můžete mi poradit v čem je problém.Jako přílohu vám zde vložím scan testu.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 14. 8. 2020
0

Dobrý den, dle CZ.NIC jste si doménu zaregistroval teprve před několika dny. To znamená, že si Vašeho webu vyhledávače ještě nevšimly. Než se stránky ve vyhledávání objeví, to může ještě nějaký čas trvat, ale můžete to urychllit, když zadáte adresu Vašeho webu do Google Search Console a do databáze u Seznamu. Google a Seznam osloví v Česku nejvíce lidí. Samozřejmě můžete stránku přidávat i do dalších vyhledávačů, ale postupem času se tam Vaše stránky s největší pravděpodobností stejně objeví. Po zadání internetové adresy do prohlížeče se mi objeví stránky bez jakéhokoliv problému. Pro lepší řazení ve výsledcích vyhledávání bych Vám doporučil udělat na webu SEO optimalizaci (pokud ji ještě nemáte).

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 14. 8. 2020