Chci zaplatit doménu, JAK????

Vyřešeno1.34K zhlédnutíDomény
0

Dobrý den, jsem už asi 15 minut na vašem webu a zaboha NEMOHU ZAPLATIT DOMÉNU. PROČ TO MUSÍ BÝT TAK SLOŽITÉ???

Několikrát to po mě chtělo přihlásit při vyplňování údajů a stejně mě to nedovedlo k platbě. Když jsem si uvědomil, že chci zaregistrovat více domén, tak mi to řeklo, že má nulový kredit…Když jsem chtěl dobít kredit, tak jsem nepřišel na to jak. Chci zaplatit kartou HNED. Proč to musí být tak složité? PROČ?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2021
0

Dobrý den,

vytvořte zákaznický účet, přihlaste se do něj, přejděte na adresu https://order.wedos.cz/cs/domain/order.html?tld=cz&step=1 , vyplňte údaje o požadované doméně. Jakmile toto budete mít přijde Vám do e-mailu výzva k platbě, kde je i odkaz na zaplacení. Pokud byste e-mail nenašel, přihlaste se do administrace na adrese https://client.wedos.com/invoicing/orders-list.html , kde najdete veškeré své objednávky. Nad objednávkou najdete tlačítko zaplatit. Pak jen vyberete požadovaný způsob platby a doménu zaplatíte.

Pokud chcete hromadnou registraci domén, musíte mít aktivní zálohový účet – více informací.

Osobně mi přijde administrace Wedosu uspořádána celkem logicky a vždycky jsem našel všechno na první dobrou.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2021