Chyba 503 – časté padání webu

Vyřešeno6.81K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

rád bych poprosil o pomoc. Při tahání dat z xml feedu se mi u webhostingu domeny-na-prodej.eu / domena assistant.cz stáva téměř pokaždé, že hosting vyhodí chybu503:
Import Error
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Ctete instrukce v nasi znalostni bazi: Chyba 503 Service Temporarily Unavailable

Mohli byste mi prosím pomoci?

Děkuji

S pozdravem

PG

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 12. 2020
1

Můžete přejít na verzi extra, případně pořídit další webhosting pro druhou doménu. Řešením může být také služba WMS, kde si můžete nastavit několik vlastních webhostingů a přidělovat jim výkon serveru dle svého uvážení (samozřejmě dle omezení serveru). V případě, že máte na webhostingu nějaké weby, které by mohly bez problémů běžet bez PHP, je možnost je přemigrovat na Miniweb (ten je zdarma) a odlehčit tak webhostingu.

Pokud nechcete vkládat finance do dalších služeb, můžete zkusit optimalizovat zdrojové kódy nebo cms, aby tolik nezatěžovaly server. V případě, že používáte cms, bude asi nejjednodušší nainstalovat nějaký cache plugin.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 12. 2020
2

Zdravím,

problém bude s největší pravděpodobností ve vyčerpání procesů, jak Vám již říká odkaz pro řešení chyby 503. Řešením je navýšit na balíček extra nebo optimalizovat upload dat. Ideálně to rozdělit na menší balíčky.

JŠ256115 Odpověděl na otázku 25. 11. 2020