DNS Cloudflare.com + wedos – nenačte se stránka

Vyřešeno419 zhlédnutíDNScloudflare DNS nenačítá se stránka
0

Zdravim,

když nastavim DNS u domény na cloudflare, tak se mi nenačítá web. Když tam zkusím ještě přidat k tomu dnska wedosu, tak taky se nenačte. Chtěl bych poprosit o pomoc jak mohu skloubit cloudflare s wedosem tedy 🙂

Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 10. 8. 2023
0
92.87K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

konopnalecba.cz hází chybu Too many redirects. Pokud stejný problém pozorujete i s našimi DNS, bude chyba nejpravděpodobněji v nějakém přesměrování – typicky v souboru .htaccess, ale přesměrovat může i PHP nebo JavaScript. Úplně nejběžněji jde o kód, který přesměrovává stránku samu na sebe a vzniká tím nekonečná smyčka.

Zkontrolujte tedy soubory .htaccess na webhostingu, kde doména běží, zda neobsahují nějaké problematické přesměrování (typický přesměrovací kód najdete například v návodu na soubor .htaccess). Pokud tam nic nenajdete, zkontrolujte kódy souborů index.html nebo index.php a JavaScriptů, které obsahují.

Nakonec pokud řešíte Cloudflare kvůli filtrování nežádoucího provozu, doporučuji zvážit naši alternativu WEDOS Global Protection. Přes CF k nám často útoky procházejí, a kvůli využití cizího DNS je musíme zpravidla řešit omezením webhostingu.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 10. 8. 2023
0
3.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

o jakou doménu se prosím jedná? Píše Vám to nějákou chybu?

Role: Podpora
VŠ337642 Odpověděl na otázku 26. 7. 2023
0

Třeba konopnalecba.cz

Role: Zákazník
VŠ337642 Změnil status na publikováno 26. 7. 2023