dočasný hosting pro přípravu webu bez domény

Vyřešeno1.02K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

potřeboval bych vytvořit někde web, který by ještě neměl žádnou doménu. Jakmile by byl web hotov  tak bych buď přesměroval doménu na tento hosting nebo to přesunul.

Je možné si na několik měsíců pronajmout hosting ale tak aby bylo možné přes nějakou veřejnou doménu (třeba jako wedos.cz/můjweb) k ní přistupovat a nastavit ji? (jednalo by se o wordpress).

děkuji.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 8. 2020
0

Dobrý den,

jednou z možností je si vytvořit lokální webový server u sebe v počítači (osobně mám dobrou zkušenost s Wamp – pro jistotu je dobré na něm nastavit stejné parametry, jako má webhosting Wedos a vyhnete se problémům a komplikacím po přechodu do ostrého provozu) a následně provést migraci na ostrý webhosting.

Nebo rovnou kupte doménu + webhosting a ve WordPress nechat zapnutý režim údržby, aby web nebyl veřejně viditelný, případně to řešte nějakým pluginem pro zaheslovaný přístup, např. Password Protected. Pokud byste se pak rozhodl použít jinou doménu, webhosting se na ni dá převést, případně provozovat formou aliasu.

Osobně doporučuji druhou variantu, protože pokud chcete následně web provozovat u Wedosu, tak se díky vývoji vyhnete problémům při přechodu z jiného prostředí s jinými parametry.

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 8. 2020
Prohlížíte 1 ze 2 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.