Editace adresy stránky, odkaz v novém okně

Vyřešeno1.23K zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat… Není možné editovat adresy stránek? Zařadit je do „podstránek“ s použitím lomítek? Například – help.wedos.cz/users/lukas/ ; help.wedos.cz/otazky/users/tomas/ ; help.wedos.cz/otazky/users/lenka ?

Dále jsem zřejmě narazil na chybu, kdy při vkládání odkazu u ikony a obrázku zaškrtnu políčko „otevřít odkaz v nové kartě,“ přitom se však odkaz otevře ve stejné. V textu funguje normálně a odkazy se opravdu otevřou v nové stránce (jen u obrázků a ikon ne).

Návrh: Byla by fajn možnost řazení stránek v editoru podle sebe, nebo alespoň abecedně. Momentálně se zřejmě řadí jen podle posloupnosti přidání a s více stránkami se v seznamu těžko orientuje.

Děkuji

S pozdravem

Mottl

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 30. 3. 2021
0

Ano, nastavení mám stejné jako u Vás. Primárně jsem použil patičku #7, ale část komponent s ikonami jsem do ní přetáhl z patičky #4. Zkoušel jsem nyní původní, mnou needitované verze bloku a v nich se skutečně odkaz otevírá jak má, tedy v nové kartě. Stejné chybné chování mi vykazuje i odkazy „za obrázky/ikony“ pod videem zde: https://jurassicpark.site/jurassic-park.html

Role: Zákazník
TJ285257 Změnil status na publikováno 5. 3. 2021
Prohlížíte 1 ze 6 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.