Fatal error – cashe

Vyřešeno92 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den,

obracím se na vás s dotazem ohledně chyby, která se mi zobrazí po přihlášení do redakčního systému wordpress, a také při zobrazení stránek www.kykatka.com
Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 262144 bytes) in /data/web/virtuals/170363/virtual/www/wp-includes/class-wp-object-cache.php on line 364

Dokážete mi pomoci? týká se to webhostingu? nebo kde můžu opravit? Děkuji

KK

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Změnil status na publikováno 15. 1. 2024
0
55.25K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

váš web vyžaduje více paměti, než je na webhostingu k dispozici.

Možnosti jsou dvě – navýšit paměť, nebo snížit nároky na paměť.

Navýšení paměti lze na webhostignu provést aktivací NoLimit Extra

O snížení nároků aplikace se nejlépe pobavte se svým správcem nebo tvůrcem webu. Někdy postačí jen povypínat nevyužívané pluginy, upravit velikost obrázků (plugin Smush) nebo provádět paměťově náročné operace jinak. Ujistěte se také, že využíváte cachování.

Případně si zkontrolujte, zda v souboru wp-config.php na ftp nemáte zadefinované define(‚WP_MEMORY_LIMIT‘, ‚xyM‘); , tento řádek případně smažte.

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
MB313456 Změnil status na publikováno 15. 1. 2024
0

Dobrý den, snažím se být trpělivá. Ale vzhledem k tomu, že mi díky této chybě nejdou celé stránky, nemůžu přidat nový článek, a potřebuji je editovat, je to značně znepokojující.

Děkuji moc za pomoc a věřím, že se řešení budete věnovat, co nejdříve.

Role: Zákazník
TJ285257 Změnil status na publikováno 22. 12. 2023
0
92.89K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

CMS oddělení bohužel začne fungovat až zase v novém roce, a nedokážu Vám říct, kdy se k Vašemu problému dostane. Podle toho, co se mi podařilo k chybové hlášce dohledat, můžete zkusit jako řešení aktivovat rozšíření Extra, které navýší paměť (po aktivaci podle návodu vyčkejte cca půl hodiny a pak se zkuste přihlásit znovu; doporučuji také načíst administraci bez cache, tedy klávesovou zkratkou Ctrl+Shift+R).

Pokud to nepomůže, rozšíření zase deaktivujte (do 7 dnů od aktivace systém zruší doplatkovou fakturu). Pro WordPress by paměť měla být dostatečná, takže nejspíš půjde o nějakou chybu v kódu WordPressu, která způsobuje přetečení. Mohla by pomoct „přeinstalace“ například podle návodu na odvirování WordPressu.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Odpověděl na otázku 30. 12. 2023