fotky/obrázky se nezobrazují v editoru WebSite

Vyřešeno332 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den,

obracím se na Vás ohledně několika věcí:

  1. Vkládání obrázků, protože si s tím už opravdu nevím rady. Jakýkoliv obrázek, ať už je ve formátu JPG nebo PNG, který do galerie nahraju, se mi na stránkách nezobrazuje. Některé ze starších obrázků, které mám v galerii nahrané už delší dobu, „fungují“, pouze ale v editoru – jsou stejné velikosti i formátu, takže nechápu, v čem je chyba. Po uložení dostanu zprávu „změny byly uloženy“, uložím celý projekt (Uložit nyní) a když se podívám do nastavení, obrázek zmizí a žádný tam není nastavený, popř. je tam stále jeden z těch starých, které „fungují“. Např. na stránce READINGS jedna fotka nahrát šla, ta samá ale do stejného formátu na straně VYKLADY nejde (šablona je stejná, dokonce zkopírovaná/uložená do mojich bloků).
  2. Po zveřejnění webu se např. stránka VYKLADY zobrazuje na webu bez veškerých obrázků, které v editoru jsou vidět. Jak dlouhá je prodleva mezi zveřejněním webu a projevením změn na webovkách? Jak to opravit??
  3. Stránky v náhledu neodpovídají skutečnosti. Jak pracovat s tím, aby to opravdu souhlasilo s náhledem? (posunuté řádky v reálu apod.)

Předem děkuji za Vaši asistenci při potížích.

S pozdravem,

KH

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 12. 9. 2022
0
46.16K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den.

  1. Obrázky na stránce VYKLADY jsem opravil. Pokud by se to opakovalo, stačí v URL obrázků na pozadí přidat subdoménu img, tak aby se obrázek načítal z URL adresy na doméně img.wedos.website, vývojáři to již mají zadané k opravě. Omlouváme se za tyto komplikace, připravujeme novou verzi editoru, která tyto problémy vyřeší.
  2. Opraveno v bodu 1.
  3. Máte nějaký konkrétní příklad, kde se to děje? Podívám se na to.
Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 12. 9. 2022