Instalace aplikací

Vyřešeno846 zhlédnutíDNSnastavení dns php wordpress
0

V nastavování webových stránek jsem úplný začátečník. Však u většiny operací co jsem chtěl provést (Https, instalace wordpressu apod) dostávám samé chybové hlášky. Pokud jsem správně pochopil, pro začátek s nastavením stránek je vhodné začít WordPressem,  však ten mi tak hází chybu stránku viz níže. V ostatních diskuzích jsem našel něco o potvrzení co přijde do emailu, však nic takové jsem nenašel ani ve spamu. Zároveň i přes diagnostiku vidím u A záznamů stále tři otazníky. Od zřízení webu triskovi.cz uplynulo již více jak 24 hodin.

  • Zvolená doména (příp. suboména) nesměruje v DNS na tento webhosting. Aby bylo možné aplikaci nainstalovat, je nutné, aby doména (příp. subdoména) byla funkční a směrovala na tento webhosting.

Prosím Vás pěkně i o buďto stručnou radu, nebo odkaz na návod jak s nastavováním webových stránek začít, jelikož zatím co jsem procházel tak na mě vždy hodilo nějakou chybovou hlášku.

Dále prosím o potvrzení správné registrace domény triskovi.cz, jelikož v diagnostice vidím že v systému je doména registrována, ale v systému mi to píše že ne.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 16. 1. 2023
0
43.60K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,
doména triskovi.cz není registrovaná u nás, u nás máte jen webhosting (doména a webhosting jsou dvě různé věci). U domény máte nastaveny DNS servery websupport a u nich si musíte nastavit A záznam v DNS jak jsem vám popisoval.

Role: Podpora
TJ285257 Odpověděl na otázku 30. 12. 2022
Prohlížíte 1 ze 9 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.