Instalace WP

Vyřešeno694 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den, snažím se nainstalovat WP, ale stále mi tam vyskakuje chyba: Cílový adresář /www/domains/webcreatinghrabec.com není prázdný. Nejdříve prosím tento adresář odstraňte přes FTP. Následně spusťte instalaci.
Zkoušel jsem v FTP chybu odstranit, ale je to nějaký .php soubor, který nejde smazat a vždy po chvíli zmizí, ale když kliknu na instalovat WP tak se tam znova objeví ta chyba a je tam další soubor .php který nejde smazat…. Co s tím? Díky za rady

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 20. 5. 2020
0

Dobrý den, zkuste WordPress nainstalovat ručně pomocí postupu například zde – https://help.wedos.cz/navody/webhosting/instalace-wp-z-vlastniho-balicku/

Samozřejmě, že při spuštění instalace přes instalátor se vytvoří soubory, které jsou k instalaci potřeba a nelze je smazat, dokud probíhá instalace a soubory jsou používány.

Tento problém vyřeší ruční instalace, která neřeší, jestli je nebo není složka prázdná, viz odkaz výše.

Případně kontaktujte zákaznickou podporu prostřednictvím chatu (ten je dostupný v detailu každé služby v zákaznické administraci).

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 20. 5. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 2 Comments

Dobrý den,

pokud jde smazat, zmizí, a objeví se po restartování instalace, bude to zřejmě soubor z našeho instalátoru. Zkuste složku vyprázdnit, případně si v zákaznické administraci v detailu webhostingu v nástrojích opravte práva souborů, a pak instalaci opakujte.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
PK265670 publikoval nový komentář 6. 5. 2020