Jak odstranit fotku

Vyřešeno440 zhlédnutíDomény
0

dobrý den, s webem začínám a než jsem přišla na to, jak a kam vkládat obrázky, vložila jsem omylem v Miniwebu fotku na místo, kde se mi při správě nezobrazuje, ale na webu je velká fotka hned na prvním místě. Nevím, jak ji odtud odstranit. Prosím o radu. V příloze posílám výstřižek zobrazení ze správy domény, jak je poté zobrazeno na http://uzbrojnice.cz/fotogalerie_zo.html

Děkuji a přeji pěkný den

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2022
0

Dobrý den,

nahoře klikněte na HTML editor a odstraňte odtud:

<p> <img alt="" src="http://www.uzbrojnice.cz/files/terasahorni.jpg"> </p>

pro lepší orientaci – tuto část najdete hned na začátku <body>

<body bgcolor="#f4ffe4"> <p> <img alt="" src="http://www.uzbrojnice.cz/files/terasahorni.jpg"></p> <table style="height: 1886px; width: 1263px" width="1280" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"> <tbody>.

část výsledného kódu tak bude vypadat takhle:

<body bgcolor="#f4ffe4">
  <table style="height: 1886px; width: 1263px" width="1280" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
   <tbody>

Pokud si nejste jistá tím, co děláte, doporučuji vyhledat někoho s alespoň základními znalostmi HTML, případně před jakoukoliv úpravou nejprve celý kód označit a zkopírovat například do poznámkového bloku, aby bylo možné kdykoliv obnovit tento stav, kdy to alespoň částečně funguje – je to jednoznačně jednodušší než vše smazat a muset tvořit obsah odznova.

Pro začátek práce s miniwebem doporučuji nastudovat alespoň základy HTML například na tomto webu. Ačkoli pracujete jen s editorem, kde rovnou vidíte změny, občas se hodí provést nějaký zásah přímo v kódu jako je to třeba v tomto případě a tahle úprava zase tak náročná není.

Zjednodušeně řečeno – <p> přidá nový odstavec <img …. > je vložený obrázek a </p> odstavec ukončuje.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2022
Prohlížíte 1 ze 1 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.